Hajápolás

Argan Oil termékcsalád

Az Argan Oil termékvonal tagjait kifejezetten száraz, gyenge, törékeny, töredezett végű, illetve köztudottan nehezen revitalizálható hajra fejlesztették ki. A formula a legértékesebb hajápolási összetevőt, argán olajat tartalmaz, melyet „Marokkó folyékony aranyának” is szokás nevezni. Az Argán olaj organikus forrásokból származik, és a legértékesebb hajápoló szerként használt olaj tápláló tulajdonságainak köszönhetően. A világon egyetlen helyén, Dél-Nyugat Marokkóban őshonos argán fa gyümölcséből állítják alő. Az Argán olajat az ősidők óta haj és bőrápolásra használják, az Argan Oil termékvonal megalkotását is ez inspirálta.

Keratin termékcsalád

Töredezett, durva, lelapult, élettelen és egészségtelen haj? Válaszd Keratin hajápolási termékcsaládunkat! A termékcsalád mindegy egyes tagja innovatív keratin komplexet tartalmaz, mely használat közben a haj felszínén lévő legjobban károsult területeket is megerősíti, visszaállítja a hajszálak optimális keratin tartalmát. A keratin egy extrém tartós protein, mely a hajszerkezet legfontosabb építőeleme. A keratinhiány kialakulása esetén a haj elgyengül és töredezetté válik.

Vegan hajápolási termékcsalád

Az új, Vegan hajápolási vonal tagjai 97,5% természetes összetevőket tartalmaznak. Rövid INCI lista a nem közkedvelt, egészségre és környezetre ártalmas összetevők elhagyásával. Viva! által elismert Vegan termékek!

Ultra fresh száraz samponok

Új vonal a hajfelfrissítésben nők számára! A termékek hatástalanítják a zsíros haj okozta kellemetlen szagokat! Vegan kozmetikai termékek – nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.

After Cov19 Therapy hajhullás elleni termékcsalád

A termékcsalád a meggyengült és hulló hajra ajánlott, amely több szinten is erősítésre szorul. A termékeket Covid-19 megbetegedésen átesett embereken tesztelték, és pozitív eredményeket kaptak, amelyek megerősítik hatékonyságukat a haj állapotának javításában a betegség után.