Keratin termékcsalád

Keratin sampon 200ml

A sampon innovatív keratin komplexet tartalmaz, mely intelligens módon felismeri és megerősíti a hajfelszín legkárosultabb területeit, és visszaépíti az elvesztett keratint. Ráadásul a sampon hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a hajformázók maradványait, miközben a haj egészségessé, erőssé, fényessé és kellemes tapintásúvá válik. A reggeli gubancok és a formázási nehézségek már a múlté! A Joanna Kreatin sampon a káros környezeti tényezőknek kitett, illetve rosszul elvégzett kémiai kezelésen átesett hajra ajánlott.

Keratin hajkondicionáló 200g

A kondicionáló innovatív keratin komplexet tartalmaz, mely intelligens módon felismeri a hajfelszín legkárosultabb területeit, és visszaépíti az elvesztett keratint. A kondicionált haj visszanyeri elvesztett erősségét és fényét. A kondicionáló terhelés és olajos maradványok nélkül mélyen regenerálja a hajat. Egészségessé, erőssé, fényessé és kellemes tapintásúvá válik a haj. Vége a rendezetlen, rakoncátlan hajnak! A Joanna Keratin kondicionáló a káros környezeti tényezőknek kitett, illetve rosszul elvégzett kémiai kezelésen átesett hajra ajánlott.

Keratin hajkondicionáló spray 150ml

A hajkondicionáló spray innovatív kreatin komplexet tartalmaz, mely intelligens módon felismeri és megerősíti a hajfelszín legkárosultabb területeit is, és visszaépíti az elvesztett keratint. Védelmet nyújt nap, mint nap és a mechanikai károk ellen a haj számára, miközben könnyed formulája terhelés és kellemetlen olajos maradványok nélkül ápol. Egészségessé, erőssé, fényessé és kellemes tapintásúvá varázsolja a hajat. A Joanna Kreatin hajkondicionáló spray a káros környezeti tényezőknek kitett, és rosszul elvégzett kémiai kezelésen átesett hajra ajánlott.