Testápolás, higiénia

Naturia Body Tagua testradír

A környezetbarát Naturia Body testradírok optimális higiéniát és ápolást nyújtanak a test különböző területein. A benne található szemcsék ökológiai tulajdonságuknak megfelelően 100%-ban biológiailag lebomlóak. Válaszd ki a 6 illatvariáns közül a számodra legmegfelelőbbet! A termékcsalád mindegy egyes tagja természetes kivonatokkal van gazdagítva!

Naturia Body tusfürdők

Az élénkítő illatú Naturia Body tusfürdő kiváló felfrissülést és hatékony tisztítást nyújtanak. Egyedi tervezésű formulával hidratálják, táplálják a bőrt, miközben energizálják és rugalmasságot biztosítanak számára. Különböző illatokban, természetes kivonatokkal.

Power Men tusfürdők

Az átfogó 3in1 Power Men sampon és tusfürdők friss, férfias illatával kiváló felfrissülést és hatékony tisztítást biztosít a haj, az arc és a test számára. Egyedi formulája hydromanil-t (természetes hidratáló) és tápláló allantoint tartalmaz, mellyel enyhíti a bőr irritációt és biztosítja az optimális tisztítást a test különböző területein.

Sensual kéz- és körömápoló krémek

Mandulaolajjal és B5 Provitaminnal gazdagított formula, mely hidratálja, puhítja és hatékony védelmet nyújt a kézbőr legfelső hámrétege számára. 3 különböző illatból válaszd ki kedvencedet!

Naturia 3in1 kézkrémek

A megújult Naturia Kézkrém legfontosabb, 3in1 tulajdonságai: táplálás, puhítás, ápolás. Gazdag, hatékony, glicerinnel gazdagított formula, 3 illatvariánsban, ergonomikus csomagolásban.