Naturia Body Tagua testradír

Eper 100g

Testradír Dél-Amerikában termesztett trópusi diófélékből kivont természetes, biológiailag lebomló granulátumokkal. Finoman hámlasztja az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőr megfelelően ápolt és friss marad. A formula hozzáadott, hidratáló eper kivonattal gazdagított. A termék finoman tisztítja, puhítja a bőrt, kellemes illatot hagyva maga után.

Grapefruit 100g

Testradír Dél-Amerikában termesztett trópusi diófélékből kivont természetes, biológiailag lebomló granulátumokkal. Finoman hámlasztja az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőr megfelelően ápolt és friss marad. A formula hozzáadott, hidratáló grapefruit kivonattal gazdagított. A termék finoman tisztítja, puhítja a bőrt, kellemes illatot hagyva maga után.

Feketeribizli 100g

Testradír Dél-Amerikában termesztett trópusi diófélékből kivont természetes, biológiailag lebomló granulátumokkal. Finoman hámlasztja az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőr megfelelően ápolt és friss marad. A formula hozzáadott, hidratáló feketeribizli kivonattal gazdagított. A termék finoman tisztítja, puhítja a bőrt, kellemes illatot hagyva maga után.

Málna 100g

Testradír Dél-Amerikában termesztett trópusi diófélékből kivont természetes, biológiailag lebomló granulátumokkal. Finoman hámlasztja az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőr megfelelően ápolt és friss marad. A formula hozzáadott, hidratáló málna kivonattal gazdagított. A termék finoman tisztítja, puhítja a bőrt, kellemes illatot hagyva maga után.

Hemp/kender 100g

Testradír Dél-Amerikában termesztett trópusi diófélékből kivont természetes, biológiailag lebomló granulátumokkal. Finoman hámlasztja az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőr megfelelően ápolt és friss marad. A formula hozzáadott, hidratáló cannabis mag kivonattal gazdagított. A termék finoman tisztítja, puhítja a bőrt, kellemes illatot hagyva maga után.

Orgona 100g

Testradír Dél-Amerikában termesztett trópusi diófélékből kivont természetes, biológiailag lebomló granulátumokkal. Finoman hámlasztja az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőr megfelelően ápolt és friss marad. A formula hozzáadott, hidratáló orgona kivonattal gazdagított. A termék finoman tisztítja, puhítja a bőrt, kellemes illatot hagyva maga után.

Argán olaj 100 g

Testradír Dél-Amerikában termesztett trópusi diófélékből kivont természetes, biológiailag lebomló granulátumokkal. Finoman hámlasztja az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőr megfelelően ápolt és friss marad. A formula hozzáadott, hidratáló argán olaj kivonattal gazdagított. A termék finoman tisztítja, puhítja a bőrt, kellemes illatot hagyva maga után.