Vegan hajápolási termékcsalád

Vegan Hidratáló Sampon Aloe-verával 300ml

100% Vegán
97,5% természetes eredetű összetevők
Rövid kompozíció
A sampon formulája természetes, alacsony feldolgozású tisztító hatású összetevőkön alapszik. Alaposan tisztítja a hajat, hidratál és táplál. Az Aloe-Vera különböző vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak erőteljes és ultra-hidratáló forrása. A sampon kiváló teljesítménye az innovatív és gondosan kifejlesztett formulának köszönhető, mely több mint 97% természetes összetevőket tartalmaz.

Vegan Sampon Bergamottal 300ml

100% Vegán
97,5% természetes eredetű összetevők
Rövid kompozíció
A sampon formulája természetes, alacsony feldolgozású tisztító hatású összetevőkön alapszik. Hatékonyan tisztítja a hajat és kontrolálja a faggyúképződést, mellyel a haj frissessége tovább tart. A bergamot A és C-vitamin, valamint ásványi anyagok forrása. A samponhoz hozzáadott kivonata hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, miközben simít és fényesít. A sampon kiváló teljesítménye az innovatív és gondosan kifejlesztett formulának köszönhető, mely több mint 97% természetes összetevőket tartalmaz. 

Vegan Regeneráló Sampon Édes-mandula proteinnel 300ml

100% Vegán
97,5% természetes eredetű összetevők
Rövid kompozíció
A sampon formulája természetes, alacsony feldolgozású tisztító hatású összetevőkön alapszik. Hatékonyan tisztítja, erősíti és megtölti életerővel a hajat. Az édes mandula protein a különböző kezelések, körülmények következtében elgyengült hajat erősíti, visszaépíti, simítja és rugalmassá teszi azt. A sampon kiváló teljesítménye az innovatív és gondosan kifejlesztett formulának köszönhető, mely több mint 97% természetes összetevőket tartalmaz.

Vegan Hidratáló hajkondicionáló Aloe-Verával 300g

100% Vegán
97,5% természetes eredetű összetevők
Rövid kompozíció
A hajkondicionáló formulája természetes, alacsony feldolgozású összetevőkön alapszik. Növeli a haj hidratáltsági szintjét és javítja kondícióját, fényessé, simává és könnyen fésülhetővé, formázhatóvá teszi azt. Az Aloe-Vera különböző vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak erőteljes és ultra-hidratáló forrása. A hajkondicionáló kiváló teljesítménye az innovatív és gondosan kifejlesztett formulának köszönhető, mely több mint 97% természetes összetevőket tartalmaz.

Vegan Ápoló Hajkondicionáló Bergamottal 300g

100% Vegán
97,5% természetes eredetű összetevők
Rövid kompozíció
A hajkondicionáló formulája természetes, alacsony feldolgozású összetevőkön alapszik. Narancsvajjal gazdagított, mely biztosítja az optimális ápolást a zsíros haj számára anélkül, hogy lelapítaná. Hajfényt és egészséges kinézetet kölcsönöz a hajnak. A bergamot A és C-vitamin, valamint ásványi anyagok forrása. Kivonata segít kontrolálni a faggyúképződést, mellyel a haj frissessége tovább tart. A hajkondicionáló kiváló teljesítménye az innovatív és gondosan kifejlesztett formulának köszönhető, mely több mint 97% természetes összetevőket tartalmaz.

Vegan Regeneráló Hajkondicionáló Édes mandula proteinnel 300g

100% Vegán
97,5% természetes eredetű összetevők
Rövid kompozíció
A hajkondicionáló formulája természetes, alacsony feldolgozású összetevőkön alapszik. Mandulaolajjal gazdagított, mely biztosítja a megfelelő ápolást a fodrászati kezelések következtében károsult haj számára. Javítja a haj állapotát, miközben fényes, egészséges kinézetet kölcsönöz. Az édes mandula protein regenerálja és megerősíti a különböző kezelések, tényezők által elgyengített hajat, visszaépíti, simítja és rugalmassá teszi azt. A hajkondicionáló kiváló teljesítménye az innovatív és gondosan kifejlesztett formulának köszönhető, mely több mint 97% természetes összetevőket tartalmaz.

Vegan Protein Hajkondicionáló spray 150ml

Protein komplexszel és bergamot kivonattal gazdagított spray-kondicionáló, mely mély ápolásra és regenerálásra szoruló száraz, sérült hajra ajánlott. A formula hidrolizált növény proteineket is tartalmaz, mely javítja a hajtöredezést, simítja és biztosítja az optimális hidratálást. A bergamot A és C-vitamin, valamint ásványi anyagok kincsesbányája, melyek segítségével visszaállítja a haj egészséges fényét.

Vegan Vinegar Hajkondicionáló spray 150ml

Málnaecettel gazdagított spray-kondicionáló, mely lezárja a hajkutikulát, miközben simít, fényesít és puhít. A málnaecet rengeteg aktív összetevő forrása, melyek kiválóan megkötik a vizet, ezzel biztosítja a haj optimális hidratálását. Használata után a haj könnyen fésülhető és formázható, finom gyümölcsös illatot hagy maga után. Minden hajtípusra ajánlott. Kiváló teljesítménye a modern és gondosan válogatott vegyület eredménye, mely 98% természetes összetevőket tartalmaz.

Vegan Hajápoló szérum 30g

A szérum minden hajtípuson alkalmazható, különösen a száraz, sérült hajon, hatékonyan táplál. Makadám-, kókusz-, mandula olajat, illetve shea vajat tartalmaz, mely simítja, fényesíti és rugalmassá teszi a hajat. A gondosan válogatott növényi olajakat tartalmazó formula, könnyen formázhatóvá és selymesen puhává varázsolja a hajat.