Multi Blond hajvilágosítók

Multi Blond Intensiv szőkítő 4-5 tónus

A Multi Blond Intensiv szőkítő egyedülálló, vonzó szőke hajszínt biztosít, amelyről mindig is álmodtál. Segítségével akár 5 tónussal világosabb és elegáns szőke hajszínt érhetsz el. Selyem protein tartalmával védelmet nyújt használat közben, lágyítja, puhítja és fényesíti a hajat. A haj tökéletes kondíciójának elérése érdekében használd a mellékelt Blond System hajmaszkot, melyet kifejezetten szőkítés utáni ápolásra fejlesztettünk ki. Tejfehérjét és B5 pro-Vitamint tartalmaz, mely regenerálja és hidratálja a hajat, valamint a hozzáadott UV-filter erős védelmet nyújt a napsugárzás káros hatásai ellen.

Multi Blond Super Szőkítő melír 5-6 tónus

A Multi Blond Intensiv szőkítő egyedülálló, vonzó szőke hajszínt biztosít, amelyről mindig is álmodtál.

Segítségével fantasztikus balayage hatást, ragyogó melírt érhetsz el, akár 6 tónusig. A világosító selyem proteint tartalmaz, mely védelmet nyújt a haj számára a kezelés alatt. A termék használata után a végeredmény a szatén-puha, sima és selymes haj. A haj tökéletes kondíciójának elérése érdekében használd a mellékelt Blond System hajmaszkot, melyet kifejezetten szőkítés utáni ápolásra fejlesztettünk ki. Tejfehérjét és B5 pro-Vitamint tartalmaz, mely regenerálja és hidratálja a hajat, valamint a hozzáadott UV-filter erős védelmet nyújt a napsugárzás káros hatásai ellen.

Multi Blond Reflex Szőkítő spray

A Multi Blond Reflex Szőkítő spray használatával a napsütésre emlékeztető ragyogó hajszínt érheted el, amelyről mindig is álmodtál. A termék fokozatosan világosítja a hajat, miközben természetes, a nap fényét megidéző hatást kelt. A termék formulája további tápláló keratin komplex-szel és kondicionáló összetevőkkel van gazdagítva, mellyel a haj puha és kellemes tapintásúvá válik.